Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcije političara na početak suđenja

'Ovo je velika blamaža za RH, ne ide nam na čast'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski političari komentirali su početak suđenja bivšem premijeru Ivi Sanaderu.

Damir Kajin iz IDS-a kaže kako nad ovim sudskim procesom ne bi trebalo likovati. 'Želim vjerovati da će pravda na kraju pobijediti, da će građani RH nakon svega što se u državi događa zadnjih mjeseci dobiti novu šansu za jedan posve novi, pošteniji i drugačiji početak', rekao je Kajin.

Pročitajte i ovo Sanader šef zatvorske knjižnice - 2 Hoće li uskoro izaći na slobodu? Sanader postao šef zatvorske knjižnice: "Relativno brzo bismo ga mogli vidjeti u Zagrebu" Jadranka Sloković (Foto: Dnevnik.hr) Jadranka Sloković Odvjetnica nije znala da je Sanader u bolnici: ''Bio je na visokim temperaturama u ćeliji okrenutoj prema suncu''

Davor Bernardić iz SDP-a tvrdi kako mu današnje suđenje Ivi Sanaderu nikako nije bilo ugodno gledati i slušati. 'Ovo je velika blamaža za našu zemlju, ovo nikako ne ide na čast našoj državi. Očekujem od istrage da pokaže svoje, da suđenje bude pošteno i pravedno i da se utvrde svi elementi', dodao je.

Potpredsjednika Vlade Slobodana Uzelca (SDSS) suđenje bivšem premijeru zanima, ali ga danas nije pratio. 'Očekujem pravedno suđenje, ništa više, ali ni ništa manje', rekao je. Na pitanje misli li da je odgoda suđenja zbog medicinskih razloga taktika obrane, Slobodan Uzelac uzvratio je protupitanjem. 'Od kuda bih ja to znao?', zapitao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene