204008
204008
204008
204008
204008

Ove zime će biti više snijega nego prošle!

  • , 12.11.2011., 15:44
  • Autor:
  • komentara

Prognostičari tvrde kako nas čeka duga i hladna zima te da će temperature biti niže od prošle godine.

 
 
 
 

Svake godine volimo unaprijed znati kakva nas zima očekuje, hoće li biti snijega te kako se za hladnoće pripremiti.

Očekuje se da će prosinac koji nam slijedi, biti najhladniji mjesec. Nakon blagdana, prva polovica siječnja bit će tmurna i hladna, ali s malo oborina, uglavnom snijega. Kako bi se lakše oporavili od 'postblagdanske depresije', druga polovica siječnja bit će sunčanija i vjetrovitija ali jednako hladna.

Prema nekim prognostičarima veljača će donijeti najniže temperature i pokazati nam pravo lice zime.

Hladnoća bi se ove godine trebala više preklapati s oborinama tako da za razliku od prošle godine, možemo očekivati i više snijega. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se