Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pantovčak kakav niste vidjeli

FOTO Ovako izgleda dvorište iza Ureda predsjednice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvorištu iza Ureda predsjednice sve je puno smeća – tko će to počistiti?

Romeo Ibrišević iz Udruge Zelene Stope uslikao je zanimljive prizore na Pantovčaku. Evo što je o njima napisao:

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Kante i spremnici krcati smećem - 5 nakon odrona Glavni grad Hrvatske pliva u smeću, Tomašević proziva HDZ: Što kažu građani?

'Još se uvijek traži način kako ukloniti Titovu bistu s adrese Pantovčak 241. Tako piše u novinama.

Ne bih se želio miješati u visoku politiku, ali nadam se da je neće samo baciti preko plota. Tamo je već ionako veliki nered. Bože dragi, čega sve tu ima! Zahodske školjke, televizori (Telefunken), madraci, stare flaše, cipele (svih brojeva), cigle, žbuke, staklo… Da ne biste pomislili da je to s prednje strane ureda naše predsjednice. Ne. To je straga. Skroz iza. Ali ipak nije lijepo vidjeti. Što bi mislio neki političar da se ide prošetati po parku, dođe do plota (valjda su ga zato i napravili - ne političara nego park) i vidi sve te gadarije? Ne mislim na domaćeg politikanta, to oni znaju, nego na stranjskog. Kakva bi to sramota bila. Prvo bi taj pomislio da su to pobacali ovi iz ureda. Kako bi mu objasnili da je to stara hrvatska navada - sve što doma ne treba, vozi se u šumu uz prigodnu narodnu pjesmicu: 'Kaj nam pak moreju?'

Ja bih nekako htio pomoći pa predlažem da netko nazove brojeve napisane na svih 28 kandelabra što vode ravno do ulaza na Pantovčak. Nisu vidljivi iz auta ako se brzo vozite i imate crna stakla. Ali ako idete pješke, vide se. Netko onuda valjda ide i pješke kao i ja? Možda kakav vrtlar ili savjetnik? Šteta bi bilo ne zvati kad su si ti vrijedni dečki stvarno dali truda i sve napisali čime se bave. Baš to što treba. Čiste, rede, kose i odvoze sve što vam ne treba. Ne treba odmah platiti. Primaju kartice. Kako to prije nije netko shvatio dok su oni još lijepili oglase? Odmah su ih mogli pitati i lijepo ugovoriti posao. Valjda su bili tamo rano ujutro prije radnog vremena ili po magli.

Za one koji su vozili građevinski materijal odostraga po Jelenovcu mi je jasno. Oni ordiniraju po noći dok pošten narod spava.

PS. A tek da se zna, ako je Jožina bista od bakra, ne treba za nju ništa platiti. Još i vama daju lijepe novce.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene