442618
442618
442618
442618
442618

Otvorenje novog supermarketa: BILLA otvorila treći supermarket u Splitu – Poljička cesta 71

Široki asortiman raznolikih proizvoda, moderan dizajn prodajnog prostora te novi standardi na području zaštite klime i okoliša: grad Split na adresi Poljička 71 dobiva novi, treći po redu BILLA supermarket. Zahvaljujući otvorenju trećeg supermarketa BILLE u Splitu osigurat će se 26 novih radnih mjesta i BILLA postaje omiljeni supermarket u susjedstvu.

 
 
 
 
BILLA (Foto: PR)
BILLA (Foto: PR)

Treći "> BILLA supermarket u Splitu otvoren je u četvrtak 7.7.2016. godine u 7.00 sati.

Povodom otvorenja BILLA je donirala osnovne škole u susjedstvu supermarketa – Osnovnu školu Visoka te Osnovnu školu Mertojak. Svaka škola dobila je donaciju u iznosu od 10.000 kn za nabavku potrebne opreme te realizacije projekata koje imaju u planu. Donacije su predstavnicima škola uručili Predsjednik Uprave g. Martin Norbert Missbrandt i članovi Uprave g. Nenad Budimir i g. Davor Katalinić.

Za kupce je pripremljen poseban program i darovi na dan otvorenja – animatori za djecu, besplatne torbe za kupovinu za sve kupce, mnogobrojne prezentacije i degustacije proizvoda.

Supermarket u Poljičkoj ulici ukupne je površine 1200 m², od toga prodajne je površine 782 m², s pet blagajni. Kupcima je na raspolaganju garaža sa 160 besplatnih parkirališna mjesta kako bi što jednostavnije obavljali svoje kupovine.

Uz to što smo stanovnicima Splita i njihovim gostima osigurali još jedno mjesto za kvalitetnu i povoljnu kupovinu prehrambenih proizvoda u susjedstvu, dugotrajno smo stvorili 26 radnih mjesta, a naš prodajni tim sigurno će oduševiti kupce najboljim proizvodima, odabranim delikatesama i odličnom uslugom.

U modernim prodajnim prostorima uređenim po najvišim standardima suvremene trgovine kupci će moći pronaći sve što svako gurmansko srce želi: u supermarketu se nudi široki asortiman voća i povrća, raznovrsni svježi mesni proizvodi, mlijeko i mliječni proizvodi te uvijek svježe pečeni kruh i peciva.

U ponudi odjela svježeg voća i povrća ponosno ističemo znatno povećanu suradnju s hrvatskim proizvođačima te se u ponudi nalazi i do 60% hrvatskih proizvoda koji su posebno označeni, kako u našem katalogu, tako i na policama supermarketa. Uz domaće, tu je i široka ponuda egzotičnog voća i povrća tijekom cijele godine.

Na odjelu svježeg mesa kupce čekaju naši najbolji mesari koji će im na pultu pomoći pri odabiru mesa, dati potrebne savjete o količini i pripremi te ponuditi meso vrhunske kvalitete. Uz svježe meso tu je i širok asortiman proizvoda iz vlastite proizvodnje bez aditiva, soje i konzervansa.

Odjel delikatesa tijekom cijelog dana nudi brojne svježe specijalitete od kruha i peciva te svježe pripremljena hladna i topla jela. BILLA pekarnica tijekom svakog dana peče preko 60 vrsta svježeg kruha i peciva, uz dodatnu ponudu slastica i kolača.

Prodajna ponuda upotpunjena je proizvodima vlastitih robnih marki po najpovoljnijim cijenama. Clever proizvodi kupcima omogućavaju kupovinu omiljenih proizvoda po najnižoj cijeni, BILLA Brand nudi brand kvalitetu po nižoj cijeni, BILLA Premium predstavlja pravi užitak za sva osjetila te vrhunsku kvalitetu dostupnu svakome, a robna marka Vrtovi Hrvatske omogućava jednostavan odabir najsvježijeg voća i povrća hrvatskih proizvođača.

Novostvorena vrijednost i nova radna mjesta

U ponudi BILLE nalazi se više od 5.000 proizvoda hrvatskih proizvođača. Upravi tvrtke izuzetno je važno podupirati hrvatsko gospodarstvo i proizvođače te gastronomske posebnosti Hrvatske i njenih regija. Preferiranje hrvatskih proizvođača jamči ostanak novostvorene vrijednosti u Hrvatskoj.

Energetska efikasnost na području klimatske zaštite

BILLA supermarketi koriste kompletnu LED rasvjetu koja omogućava uštedu od 25% električne energije za osvjetljenje i sustav rashladne tehnike „Daikin“ Conveni-pack s povratom topline iz rashladnih vitrina i s visokim stupnjem očuvanja energije. Uz navedeno prostor je opremljen sustavom automatske ventilacije s uređajem za rekuperaciju topline.

Od ove godine svi BILLA supermarketi uključeni su u projekt gospodarenja otpadom te se sav otpad sortira i zbrinjava na način koji sprečava zagađivanje okoliša te količine otpada svodi na najmanje moguće.

 

[]).push(['hit', 'gdehr', 'bQnqv0smo0o.FtQoqyquk6Ru.tLG5zugCehxQhhgC_j.Z7', 'rdqqqndhgd', 'gbvbstqcfqrikzmpkxenscwvlrmv'], ['viewable', 'gdehr', 'bQnqv0smo0o.FtQoqyquk6Ru.tLG5zugCehxQhhgC_j.Z7', 'oehhelnlmy', '_gde_isndwl_oehhelnlmy']);

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se