Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Oprez u prometu

Otvorena A1 Sveti Rok - Posedarje, sutra se očekuje olujna bura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje otvorena je od 16,25 sati za sav promet, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub (HAK).

Za sav promet, zbog bure, i dalje je zatvorena državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Na mostu Dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku zabrana je prometovanja za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina), a na Jadranskoj magistrali (D8) od Bakra do Svete Marije Magdalene dodatno i za dostavna vozila, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik, zatvorena je dionica Vrgorac-Ravča samo u smjeru Zagreba.

Pojačan je promet u oba smjera na graničnom prijelazu Stara Gradiška (na ulasku čekanje oko 1 sat, a na izlasku oko 30 min), dok je na graničnom prijelazu Slavonski Brod pojačan samo ulazak (čekanja oko 30 min). Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove redovito, no za sutra se prognozira jaka do olujna bura, stoga ukolo krećete na put u Dalmaciju budite na dodatnom oprezu. (T.Š./Hina)
 

Pročitajte i ovo Spašavanje od bure - 1 spašavanje po buri Brodice Hitne pomoći ove godine imale 15 intervencija: "Pacijenti su najsigurniji kada im je dostupna sva moguća pomoć" Ilustracija Pripazite Upaljen crveni alarm za dvije regije! Očekuje se olujna bura

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene