Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Studenti na okupu

Otvorena 16. smotra sveučilišta u SC-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studenti zagrebačkih fakulteta okupili su se na jednom mjestu! U Studentskom centru otvorena je 16. smotra sveučilišta.

Uz praktični rad, brošure i radionice, u tri dana studenti će maturantima dati sve informacije o studijskim programima, studentskom životu, a budući brucoši imat će dosta vremena za promisliti i odlučiti se za jedan od fakulteta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bjeliševo otvoreno pismo Rektor protiv Vlade: Hitno povucite odluku o sanaciji SC-a! Slika nije dostupna Od ožujka Poskupljuje studentski život, rastu cijene prehrane i smještaja

Od ukupno 100 visokoobrazovnih institucija koje će predstaviti na ovogodišnjoj smotri, budući studenti imat će itekako velik izbor. 'Možemo biti zadovoljni s uspjehom upisa, sa rezultatima, oni su ohrabrujući, govore da mladi ljudi puno serioznije važu što će studirati', istaknuo je prof. dr. sc. Aleksa Bjeliš, rektor Sveučilišta u Zagrebu.

'Farmaceut uglavnom ne čeka dugo na posao, kad završi fakultet jako ga brzo dobije', kaže studentica Ana s Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta. 'Studentski život u Zagrebu je super, mnogo se zabavljamo. Može se čak i na medicini imati vremena za treninge, za društvo, sve što želite', tvrdi Josip s Medicinskog fakulteta.

Više o događajima i dojmovima studenata s otvorenja smotre pogledajte u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene