Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izlaže 341 izlagač

Otvoren međunarodni sajam namještaja Ambienta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom Velesajmu otvorena je Ambienta - međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije.

U 10 paviljona predstavlja se 341 izlagač iz 25 zemalja. Unatoč krizi koja je zahvatila i drvnu industriju, na Ambienti je niz domaćih izlagača koji svojim proizvodima itekako konkuriraju na domaćem, ali i stranom tržištu.

Pročitajte i ovo Benkovački sajam - 4 Vesela atmosfera Svi putevi vode u Benkovac: Prodavalo se sve, od igle do lokomotive Sajam maslina - 4 Najavljena dobra godina Cijena mnogima omiljenog ulja u godinu dana porasla više od 40 posto, proizvođači objašnjavaju zašto je to tako

Hit su drvene kuće, koje se već mogu kupiti za 50 tisuća kuna, kao i dizajnerski drveni namještaj. Sajam je otvorio ministar Jakovina koji je s hrvatskim drvo-prerađivačima potpisao ugovore o poticajima u vrijednosti od gotovo 60 milijuna kuna.

>> Ambienta je pred nama, sajam koji se ne zaobilazi!

'Svaka pomoć u takvom smislu omogućava prije svega da se ta investicija realizira na pravi način', rekao je drvoprerađivač Franjo Mihelčić

 

'Hrvatski proizvod, znači djelo naših ruku, tj. naših radnika u Brodu na Kupi. 100 ovakvih oaza je već izvezeno u Englesku', rekla je Tatjana Cvjetičanin Sabolović, proizvođačića drvenih kuća. Mato Kolesarić, koji se također bavi proizvodnjom drvenih kuća, nadodao je kako oni rade što drugi ne rade. 'Jedini mi u Hrvatskoj radimo od punoga hrasta, tako da nemamo neke konkurencije', rekao je Kolesarić.

 


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene