Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ulaz besplatan

Otvoren "Floraart" na zagrebačkom Bundeku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
51. Međunarodna vrtna izložba svečano je u ponedjeljak otvorena na zagrebačkom Bundeku gdje će posjetitelji do 5. lipnja besplatno moći razgledati ponudu 217 izlagača među kojima i 18 inozemnih iz osam zemalja.

Izlagači su stigli iz Slovenije, BiH, Francuske, Njemačke, Italije, Nizozemske, Mađarske i SAD-a. Oni i njihove hrvatske kolege na izložbi se predstavljaju u parku uz jezero Bundek, na oko 30 hektara površine, ponajprije s prigodnom prodajom raznog cvijeća i kaktusa, ali i supstratima i sjemenjem, strojevima, komunalnom opremom i opremom za dječja igrališta te drvenim, kamenim, kovinskim i betonskih proizvodima i galanterijom.

Pročitajte i ovo Prosvjed ispred rasadnika Zrinjevca - 1 Nije bio rado viđen gost Incident na prosvjedu, Zagrepčani potjerali bivšeg čelnika oporbe: "Imat ćeš svoju presicu, ajde makni se" Glavni kolodvor u Zagrebu Istraga u tijeku Sukob u centru Zagreba: Policija uhitila osumnjičenog zbog teškog ranjavanja migranta

Posjetitelji će moći vidjeti i suho, svileno i papirnato cvijeće, pribor za cvjećarstvo, slike, kolaže i oslikane marame na temu cvijeća. Također, moći će kušati zdravu hranu i proizvode od ljekovitog bilja.

Floraart je popraćen svakodnevnim kulturno-umjetničkim programom, djeca će moći uživati u "Floragradu" odnosno u predstavama, čitanju priča i oslikavanju lica, a stručna predavanja održavat će se u Botaničkom vrtu.

Hina

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene