Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od 19. - 22. rujna

Otvoren 2. Sajam županija na Zagrebačkom velesajmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Zagrebačkom velesajmu od 19. do 22. rujna održava se Sajam županija.

Sajam je u 12:00 sati u paviljonu 8 otvoriio gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić.

Pročitajte i ovo Proizvodnja streljiva Povećanje proizvodnje streljiva Europska komisija usmjerila milijarde eura za jačanje zajedničke europske obrane Benkovački sajam - 4 Vesela atmosfera Svi putevi vode u Benkovac: Prodavalo se sve, od igle do lokomotive

Prije otvorenja, u 10:00 sati u dvorani Brijuni održan je okrugli stol predstavnika Vlade Republike Hrvatske i hrvatskih župana.

Teme okruglog stola bile su Pozicioniranje hrvatskih proizvoda na tržištu Europske unije i Ruralni i regionalni razvoj - financijske mogućnosti i obavljanje javnih funkcija.

>> Med, liker, vino... Proizvođači s otoka predstavili svoje proizvode!

Sajam županija jedino je mjesto na kojem je prikazan hrvatski potencijal kroz nastup županija, sudjeluju sve županije , a glavna tema ovogodišnjeg izdanja je Hrvatski proizvod na tržištu Europske unije.

U program izlaganja ulazi sve što pojedina županija želi prezentirati, kao izbor iz svoje najkvalitetnije ponude s područja proizvodnje proizvoda i usluga. Također, prikaz povijesnog, etnografskog, kulturnog, tradicijskog sadržaja i prirodnih ljepota sastavni su dio izložbenog programa.  (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene