455428
455428
455428
455428
455428

OTP M-BUSINESS Budite na dva mjesta u isto vrijeme

  • , 31.10.2016., 15:09
  • Autor:
  • komentara

Pametni mobilni uređaji pružaju slobodu klijentima banaka da svojim financijama upravljaju s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme, a tim se ciljem vodi i OTP banka u osmišljavanju usluga za svoje klijente.

 
 
 
 
OTP m-business
OTP m-business

Uz uslugu OTP m-business, mobilno bankarstvo za poslovne subjekte, možete istovremeno obavljati svoj posao i kontrolirati financijsko poslovanje putem pametnog mobilnog uređaja kad i gdje god poželite.

Aplikacija OTP m-business namijenjena je svim poslovnim subjektima, a za njeno uspješno korištenje potreban vam je pametni mobilni uređaj s operativnim sustavom iOS ili Android, pristup Internetu i raspoloživa memorija za pohranu aplikacije.

Aplikacija omogućuje pregled stanja i prometa svih poslovnih računa, informiranje o iznosu i trajanju odobrenog okvirnog kredita, pregled naloga za plaćanje u najavi i na čekanju, zadavanje platnih naloga za plaćanje u kunama u okviru dopuštenoga dnevnog limita, plaćanje računa uz skeniranje 2D bar koda s uplatnica, pregled i uplatu po Visa Business karticama, pregled i uplatu na otplatni račun kredita, preuzimanje izvoda i mjesečnih obavijesti o obračunatim naknadama, poštanski sandučić za poruke koje šalje OTP banka, pregled aktivnih oročenja, akreditiva i garancija.

Također, aplikacija nudi uvid u važeću tečajnu listu i arhivu tečajeva, korištenje tečajnog kalkulatora, kao i korištenje okvirnog kreditnog i depozitarnog kalkulatora. Putem aplikacije možete dobiti informaciju o najbližem bankomatu ili poslovnici i o korisnim kontaktima u OTP banci.

Aplikaciju možete koristiti na hrvatskom ili engleskom jeziku, a prije ugovaranja i besplatno testirati putem demo verzije.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se