Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U rimskom predgrađu

Otkrivena tiskara za krivotvorenje hrvatskih isprava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražitelji rimske policije u romskom naselju u predgrađu Rima otkrili su tiskaru za krivotvorenje hrvatskih osobnih iskaznica, izvijestila je talijanska agencija AGI.

Tiskara je otkrivena u mjestu Castel Romanu, a uhićen je 50-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine V.G. pod sumnjom za posjedovanje krivotvorenih isprava i krivotvorenje žigova. Baraka u kojoj je živio krivotvoritelj, izvješćuje AGI, preuređena je u tiskaru, a u njoj su nađeni žigovi Republike Hrvatske, brojne krivotvorene tiskanice, preslike hrvatskih osobnih iskaznica visoke kakvoće, spremne za ovjeru odgovarajućim žigovima, te već gotove lažne isprave, navodi talijanska agencija.

Pročitajte i ovo Ilustracija ''Banksy'' u Zaragozi Policija razbila kriminalnu grupu koja je krivotvorila i prodavala radove najpoznatijeg nepoznatog umjetnika na svijetu Ilustracija U susjedstvu Sve više žrtava lažne liječnice: Zarađivala na stomatološkim uslugama i tretmanima protiv starenja

Policija je osim toga zaplijenila i elektronički i informatički materijal koji je služio za krivotvorenje, stoji u vijesti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene