Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Varaždinska narko-manufaktura

Otkriven četvrti po redu laboratorij za uzgoj marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinska je policija proteklog vikenda otkrila u Varaždinu ilegalni laboratorij za uzgoj marihuane, kojim su se koristila dvojica mladića iz Čakovca od 20 i 28 godina, a koji je bio smješten u unamljenom stanu na području gradske četvrti Banfica.

Riječ je o četvrtom ilegalnom laboratoriju otkrivenom na području Policijske uprave varaždinske i najopremljenijem do sada, izvijestio je danas na konferenciji za novinare zamjenik načelnika PU varaždinske Siniša Brkinjač. Pronađena oprema za umjetni uzgoj marihuane vrijedna je između 35 i 40 tisuća kuna, a prema procjeni policije u laboratoriju se moglo u jednom razvojnom ciklusu proizvesti nekoliko desetaka kilograma marihuane.

Pročitajte i ovo Otkriveni improvizirani laboratoriji u Dubravi - 5 Kućna radinost FOTO/VIDEO Policija otkrila nekoliko laboratorija za uzgoj trave u Dubravi: Neke bi opremljenost i dob dilera mogla iznenaditi Ilustracija konzumirali amfetamin Skandal u školi: Učenici se drogirali na nastavi, u školu upala policija i privela trojicu

>> Varaždinska policija zaplijenila kilogram marihuane

Osim opreme policija je zaplijenila i 230 grama marihuane, vrijedne oko 16 tisuća kuna. Mladići su tijekom jučer privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Varaždinu te im je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati. Obojica mladića nisu još evidentirani kao počinitelji kaznenih djela. Policija je otkrila ilegalni laboratorij na temelju saznanja da se u tom dijelu grada proizvodi droga i na temelju dojava stanara koji su u okolici zgrade zamijetili osobe sumnjiva izgleda i ponašanja, rekao je pomoćnik načelnika PU varaždinske Brkinjač.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene