Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otkrijte tajnu pravog odmora u srcu netaknute prirode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdrave sportske aktivnosti, razgledavanje prirodnih ljepota na dva kotača, kupanje u bazenima i uživanje u lokalnoj gastronomskoj ponudi u maloj regiji na sjeveru Hrvatske gdje se od ove godine priprema i hrvatska nogometna reprezentacija

Mnogo se pažnje proteklih godina pridodaje zdravom načinu života, što i ne čudi, s obzirom kako je zdravi, zaista pravi način. Sada, probajte zamisliti odmor koji se sastoji od zdravih sportskih aktivnosti, kupanja u bazenima, uživanja s najmilijima na dva kotača u razgledavanju predivnih prirodnih i kulturnih ljepota, a sve to uz obilje zdrave, lokalne i ukusne gastronomske ponude koja ni jednog turista ne ostavlja ravnodušnog.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Recepti za pripremu SPOJ EGZOTIKE I TRADICIJE Neistražena namirnica nikad bliže Slika nije dostupna Jeste li bili ondje? 3 turistička mjesta Hrvatske skrivena od masovnog turizma

Naravno, govorimo o Međimurju. Ova se mala regija na sjeveru Hrvatske proteklih godina profilirala kao aktivna, vitalna i zdrava, a uzmete li u obzir da ovdje na pripreme dolazi i hrvatska nogometna reprezentacija, znate da je ovo destinacija vrijedna spomena.

Iako mnogi ljudi misle kako je daleko, Međimurje je od Zagreba udaljeno svega sat vremena lagane vožnje, što je zaista malo uzmete li u obzir kvalitetu odmora koja vas ovdje očekuje. Mlin na Muri, brojne vinske kuće, predivni brežuljci gornjeg Međimurja, domaći autohtoni suveniri te impozantni stari grad Zrinskih smješteni u Čakovcu samo su dio onoga što vas u Međimurju očekuje.

Jeste li znali kako je upravo Međimurje 2015. godine nagrađeno apsolutno najvećim priznanjem koje jedan turistički kraj može dobiti, nagradom EDEN – Europske destinacije izvrsnosti? I to ne jednom, već čak dva puta. Već je 2007. godine Sveti Martin na Muri postala EDEN destinacija izvrsnosti, a upravo kombinacija ova dva EDENA čini Međimurje jedinom destinacijom u Europi s dvije EDEN oznake!

Poželite li provesti jedan vikend u Međimurju, kao smještaj svakako preporučujemo LifeClass Terme Sveti Martin, koje od lipnja imaju još jednu dodatnu ponudu - vanjske bazene s brojnim vodenim atrakcijama. Spustite se niz tobogan, skočite u bazen, zagrizite u zdrave snackove, osvježite se uz svježe iscijeđene prirodne sokove, zaboravite na sve brige dok odmarate u hladu i zabavite se sa svojom obitelji kao nikada do sada.

S cijenom već od 263 kune po osobi i po noćenju, osigurajte si jedan nezaboravni odmor u srcu netaknute prirode, a obradovati će vas i činjenica da s vama dvoje djece na odmor ide potpuno besplatno, naravno ovisno o raspoloživosti.

Više informacija potražite na službenoj stranici terma Sveti Martin ili putem broja telefona +385 40 311 113. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene