Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svaki se roditelj bori za svoje dijete

Otac Žužićeve žrtve: Griješi onaj tko kaže da vrijeme liječi rane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sin Željka Žužića, Hrvoje Žužić, sutra izlazi iz zatvora. On je 2007. godine skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginula tada 19-godišnja Ružica Pavić, a njezin dečko Hrvoje Matijašić je bio teško ozlijeđen.

Hrvojev otac, Marinko Matijašić, rekao je da se svaki roditelj, ma kakav bio, bori za svoje dijete. 'Nažalost, gđa. Pavić je svoju bitku izgubila, a ja ću se za svoje dijete boriti do kraja života, a pretpostavljam da će i Žužićevi', rekao je Matijašić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Skrivio smrt djevojke Žužić tražio manju kaznu jer je uzoran student Slika nije dostupna Hrvoje Žužić ipak ostaje u zatvoru

'Meni je to razumljivo i jasno, samo ja se ne bojim, jer moja savjest je čista i ja mogu pogledati svakome u oči', rekao je Matijašić i dodao da im borba predstoji cijeli život.

>> Hrvoje Žužić sutra izlazi iz zatvora

'Netko je rekao da vrijeme liječi rane, taj je pogriješio jer su naše rane toliko duboke i teške da mi to nećemo nikad zaboraviti. Mi bi najrađe da to toga nikad nije došlo', dodao je. 

Otac žrtve mlađeg Žužića rekao je da je teško procijeniti kako se on osjeća. 'U njegovu glavu je jako teško ući, on je dijete koje je cijeli život odgajano: nikad nemoj učiniti nešto što ne želiš da bude tebi učinjeno, nikad nemoj učiniti nešto za čim bi mogao požaliti. Hrvoja i njegovog brata smo odgajali u jednom svjetonazoru morala, etike, da ih izvedemo na pravi put', ispričao je i spomeuo Hrvojeve neprospavane noći i bolna jutra kad se ne može pokrenuti iz kreveta.

Ipak, dodao je da se i dalje bore i da nastoji biti uzdignute glave. Na pitanje kako bi reagirao da se sretne s tim mladićem na ulici rekao je kako bi volio da zamijene uloge, da on bude žužić, a žužić on i kako bi on odgovorio na to pitanje. 'Pitam se što bi se dogodilo mom sinu da je to on učinio. No, kažem, ne daj Bože nikome', rekao je Matijašić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene