Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imovinskopravni odnosi trećih osoba

Otac Davida Komšića u pritvoru: S još dvojicom muškaraca prijetio 33-godišnjaku u zagrebačkom kafiću

Ivo Komšić, otac Davida Komšića (Foto: Pixell)
Ivo Komšić, otac Davida Komšića (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija Ivo Komšić, otac Davida Komšića (Foto: Pixell) Ivo Komšić, otac Davida Komšića (Foto: Pixell) Foto: Pixell +0 Obitelj Davida Komšića na suđenju (Foto: Pixell) Galerija 1/2 >>
Otac Davida Komšića pritvoren je zbog prijetnji 33-godišnjem muškarcu zbog neriješenih imovinskopravnih odnosa.

Ivo Komšić (48), otac Davida Komšića (20) koji je osuđen na 30 godina zatvora zbog ubojstva Kristine Krupljan (18) u veljači prošle godine, uhićen je jučer tijekom poslijepodneva zajedno sa svojim kumom i još jednim muškarcem zbog prijetnji 33-godišnjem muškarcu.

Pročitajte i ovo David Komšić (Foto: Pixell) Djevojku izbo 88 puta Odgođena sjednica na kojoj se trebalo odlučivati o Komšićevoj žalbi David Komšić (Foto: Dnevnik.hr) dobio bi najviše 10 godina Novi obrat u slučaju Komšić: Ubojica traži da mu se sudi kao žrtvi nakon što je 88 puta izbo trudnu Kristinu Krupljan

Komšić je s još dvojicom muškaraca u utorak u kafiću na zagrebačkom Medveščaku prijetio 33-godišnjaku zbog neriješenih imovinskopravnih odnosa između trećih osoba.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podnijeto je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

"Osnovano se sumnja da je prvookrivljenik uputio oštećeniku riječi prijetnje koje su uključivale prijetnju ubojstvom dok su dvojica drugih okrivljenika istovremeno stajali pokraj prvookrivljenika kako bi pojačali dojam ozbiljnosti upućenih riječi prijetećeg sadržaja. Izgovorene riječi i ponašanje trojice okrivljenika su kod oštećenika izazvali osjećaj straha, ugroženosti i zabrinutosti za vlastiti život", objavilo je državno odvjetništvo.

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda u četvrtak navečer prihvatio je prijedlog tužiteljstva i trojici okrivljenika odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Na istom sudu u ponedjeljak je na 30 godina zatvora nepravomoćno osuđen David Komšić za ubojstvo bivše trudne djevojke Kristine Krupljan (19), kojoj je, prema optužnici, život oduzeo nakon večernjeg izlaska s 88 uboda i rezova nožem.

Njegov otac Ivo, koji je burno reagirao tijekom suđenja i izricanja presude, a sukobljavao se i s novinarima, prije uhićenja zbog prijetnje je, prema pisanju medija, policiji bio sumnjiv jer je obilazio automobil sutkinje koja mu je osudila sina.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene