Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drama iza rešetaka

Osumnjičeni za ubojstvo u Splitu iz zatvora prevezen u bolnicu: Imao je ozljede glave i čeljusti, tvrdi da je pao s kreveta

Nožem usmrćen mladi Splićanin - 3
Nožem usmrćen mladi Splićanin - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Osumnjičeni za ubojstvo u Splitu iz zatvora na Bilicama prevezen je u bolnicu s ozljedama glave i čeljusti. Policiji je rekao da se ozljedio u padu s kreveta, ali ozljede ne upućuju na to.

Osumnjičeni za ubojstvo Luke Bančića sinoć je primljen na Hitni prijem splitskog KBC-a. Prema informacijama s Hitnog prijema, osumnjičeni je stigao iz zatvora Bilice s ozljedama glave i čeljusti.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, nakon medicinske obrade, vraćen je u zatvor u Bilicama jer prema procjeni liječnika njegove ozljede nisu bile toliko ozbiljne da bi zahtijevale daljnje zadržavanje.

Pročitajte i ovo Prometna policija, ilustracija na nivou EU-a Stižu nova pravila za oduzimanje vozačke dozvole

Prema izjavama osumnjičenog, pravosudnim policajcima i medicinskom osoblju, ozljede je navodno zadobio u padu s kreveta te nije optužio nikoga za svoje ozljede. Međutim, liječnicima je teško povjerovati da bi takve ozljede mogle biti posljedica jednostavnog pada s kreveta.

Pročitajte i ovo Ilustracija - Snijeg na Majorci Crvena upozorenja VIDEO Snažna oluja poharala mediteransku zemlju: Valovi nosili sve pred sobom, poznati otok zabijelio snijeg

Policija trenutno nema informacija koje bi upućivale na kazneno djelo s obzirom na to da je priča o padu s kreveta prihvaćena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene