Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sindikat protiv ministra

Ostojić: Svatko može podnijeti kaznenu prijavu protiv bilo koga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić na upit novinara, komentirao je kaznenu prijavu koju je opći sindikat MUP-a podnio protiv njega i njegove pomoćnice.

Ranko Ostojić u komentaru kaznene prijave podnesene protiv njega rekao je da svatko može prijaviti bilo koga.Prijavili su ga zbog sumnje na neracionalno trošenje novca i nemogućnosti polaganja ispita za velik broj policajaca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

>> Policajci kazneno prijavili ministra Ranka Ostojića Bajiću i USKOK-u!

'Svatko u ovoj državi može podnijeti kaznenu prijavu protiv bilo koga. I protiv vas i protiv mene. Državno odvjetništvo je neovisno pravosudno tijelo koje će naravno o tome odlučiti. Ono što ja želim dodati jest da sam siguran da ako se utvrdi da su to navodi - lažni, kao što smo i mi to naveli, da sigurno neće biti medijskog prostora za taj odbačaj', rekao je Ostojić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene