Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskoro

Ostojić: Očekujem uhićenja zbog hrvatskih putovnica pronađenih kod srbijanskih kriminalaca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić izjavio je nakon današnje sjednice vlade da uskoro očekuje rasvjetljavanje okolnosti pod kojima su osobe iz srbijanskog kriminalnog miljea dolazile do hrvatskih putovnica, ali i uhićenje odgovornih.

'Ravnateljstvo me je informiralo da u suradnji s Državnim odvjetništvom vrlo skoro očekuje rješenje tog slučaja', kazao je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić. Upitan znači li to i uhićenja Ostojić je odgovorio potvrdno. 'Naravno da uhićenja', kazao je ministar.

Pročitajte i ovo Zgrada Općine Smokvica velika akcija u Dalmaciji USKOK pokrenuo istragu protiv načelnika i poduzetnika: Objavljeni detalji za što se točno sumnjiče Davor Trupković, bivši pomoćnik ministrice u Ministarstvu kulture i medija - 2 Posljednja velika afera Bivši pomoćnik ministrice ostaje u istražnom zatvoru, Đapo i Pribičević pušteni da se brane sa slobode

Odgovarajući na novinarsko pitanje ima li saznanja je li netko iz hrvatskih institucija osigurao putovnice srbijanskim kriminalcima Ostojić je kazao da o tome ne smije odgovoriti. 'Ali sasvim je jasno da ako postupa hrvatska policija, da će to biti baš tu', ustvrdio je Ostojić.

>> Najveći kriminalci u regiji koriste hrvatske putovnice!

Hrvatski dokumenti posljednjih su godina u nekoliko navrata otkriveni kod osoba osumnjičenih za međunarodni kriminal. Posljednji slučaj zabilježen je prošlog tjedna u Španjolskoj kada su hrvatske putovnice pronađene kod uhićenih pripadnika tzv. Zemunskog klana Luke Bojovića, Vladimira Milisavljevića i Siniše Petrića. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene