Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oporavio se

Ostojić na Facebooku: Pustilo me iz bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Ostojić putem Facebooka izvijestio je javnost o svom izlasku iz bolnice, te se zahvalio medicinskom osoblju i svima koji su mu slali poruke podrške.

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić koji je 29. ožujka završio u bolnici radi uklanjanja apscesa glutealne regije, objavio je na Facebooku kako je danas pušten iz bolnice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

'Pustilo me iz bolnice...hvala liječnicima, sestrama, i drugim dragim ljudima na Rebru sto su me skapulali..i na ljudskom i profesionalnom odnosu...i svima koji slave želim sretan Uskrs...i hvala svima koji su slali poruke', napisao je Ostojić.

Podsjetimo, ministar Ostojić je o svojoj operaciji također obavijestio javnost putem Facebooka, te je tada izjavio kako si je 'sam kriv' jer je odgađao posjet liječniku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene