Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bit će poslana Vladi

Ostojić bolje, čeka se odluka konzilija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema neslužbenim saznanjima, u Vladi su se dogovorili da neće izlaziti u javnost s informacijama o ministrovom zdravstvenom stanju.

Iako se iz Vlade ne mogu dobiti službene informacije o zdravstvenom stanju hospitaliziranog potpredsjednika Vlade i ministra unutranjih poslova Ranka Ostojića, iz KBC-a Zagreb se doznaje da mu se stanje poboljšava te se još čeka odluka liječničkog konzilija.

Pročitajte i ovo KBC Zagreb Sasula uvrede Prijetila ravnatelju KBC-a jer nije dobila specijalizaciju: "Crknite Hercegovci, pi*ka vam materina ustaška'" Smiljana Srnec, ilustracija Osuđena na 15 godina Smiljana Srnec puštena na slobodu, zamjenik glasnogovornika Županijskog suda: "Mora na operaciju u KBC Zagreb"

Ostojić je hospitaliziran 18. srpnja zbog visoke temperature i sumnje na upalni proces. U KBC-u Zagreb podvrgnut je operaciji i internistički zbrinut.

Oporavak nakon sepse: Ministar Ostojić ustao iz kreveta

Sanacijski upravitelj zagrebačkog KBC-a Zlatko Giljević izjavio je danas da se Ostojićevo zdravstveno stanje i dalje poboljšava te se čeka odluka konzilija. No, nije htio precizirati kada će ta odluka biti objavljena, rekavši samo da će biti proslijeđena u Vladu.

Kako se neslužbeno doznaje, u Vladi je dogovoreno da se s informacijama o ministrovu zdravstvenom stanju ne izlazi u javnost.

Ministar zdravlja priopćio kakvo je zdravstveno stanje ministra Ostojića

Nakon što je 18. srpnja preživio teški septički šok, Ostojić se, po pisanju medija, postupno oporavlja - skinut je s respiratora i dijalize, a proteklih je dana učinio i prve korake. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene