Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 11 godina

Pročitali pismo i ostali u ŠOKU!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedanaest godina nakon što je opljačkao jednu trgovinu, anonimni pljačkaš se odlučio ispričati osoblju i vratiti im ukradeni novac.

Anonimni pljačkaš se nakon jedanaest godina odlučio ispričati za svoj čin i tražiti oprost pa je napisao pismo osoblju trgovine uz kojeg je priložio i 400 dolara – iznos kojeg je tada ukrao, piše Huffington post.

>> Kada pljačkaš naiđe na prodavača - BIVŠEG VOJNIKA!

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

'Ja sam ovisnik. Prije 11 godina sam opljačkao ovu trgovinu s pištoljem. Više se ne drogiram i osjećam da se moram iskupiti ljudima koje sam povrijedio u prošlosti. U vašu sam trgovinu došao u 9 ili 10 sati u 2002. godine i uzeo pivo te pitao cigarete. Kada je prodavač otvorio blagajnu da mi vrati ostatak, izvukao sam pištolj i uzeo oko 300 dolara iz blagajne. Nakon toga sam pobjego s bijelim automobilom. Nadam se da ćete prihvatiti ovaj novac i oprostiti mi', stoji u anonimnom pismu koje je sve iznenadilo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene