Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Studentica

FOTO Ostavila poruku kradljivcu bicikla i postala hit!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studentici Olguiemar Freyre iz Chicaga, ukraden je bicikl u vrijednosti 700 dolara (oko 4.000 kuna), a ona je bila toliko ljuta da je nepoznatom lopovu ostavila poruku koja je kasnije postala viralna.

Olguiemar Freyre (19), studentica na sveučilištu DePaul, ostavila je poruku nepoznatom lopovu nakon što je otkrila da joj je bicikl ukraden. Poruku je fotografirao njezin prijatelj te je objavljena na internetu, a ubrzo je postala i viralna, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu

'Govnaru koji je ukrao moj bicikl, znaš li koliko sam dugo radila da kupim taj bicikl? Zapravo, ukrao si ga dok sam bila na poslu. Imam 19 godina i bicikl sam platila vlastitim novcem. Radim 40 sati tjedno. Idem i u školu. Taj bicikl bio je moje jedino prijevozno sredstvo, ti je**** šupčino. Nemam čak ni mobitel s kamerom! Stoga me ne zanima tko si ili odakle si, ali upravo si ukrao nešto od osobe koja svoj život pokušava učiniti boljim i ne krade tuđa sranja. J*** se. A ako ikad otkrijem tko si, iako imam samo 45 kila, razbit ću te', napisala Freyre.

>> Evo zašto se biciklizmu smiješi SJAJNA budućnost!

Novinarima koji su je kontaktirali rekla je kako je zbog novca morala upisati studij izvanredno kako bi mogla raditi. 'Kao takav student ne mogu dobiti studentsku iskaznicu za jeftiniji prijevoz, a kartu za vlak kojim bi se vozila na posao i fakultet, ne mogu si priuštiti', rekla je Freye.

Njezina priča ipak ima sretan kraj. Kako je fotografija poruke postala viralna, jedan muškarac ponudio joj je kupiti novi bicikl. 'Rekao mi je kako se njemu dogodilo isto kada je imao 20 godina te da suosjeća sa mnom', rekla je Freye. Ponudu je prihvatila.

Kaže kako i dalje dobiva novčane ponude, pa razmišlja o otvaranju fonda koji bi pomogao i drugima kojima je ukraden bicikl.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene