Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udaljen iz Imunološkog zavoda

'Ostao sam bez posla jer sam otkrio nezakonitosti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nabava cjepiva bila jedan od razloga zbog kojih je doktor Srećko Sladoljev dobio otkaz u Imunološkom zavodu. Upozorio je, naime, na nezakonitosti i od tada, već mjesec dana, ne radi.

Odluku o tome hoće li biti vraćen na posao doktor Sladoljev još uvijek čeka. Teško mu pada što neugodnosti doživljava i njegova supruga koja također ondje radi. 'Čovjek se osjeća čudno, nije mu lako... da s kolegama s kojima je do jučer za vrijeme pauze otišao popiti kavu da zapravo bježe od njega i da se čak dok čeka tramvaj s posla ili na posao, da se stvori jedna praznina u promjeru od dva metra oko njega', objasnio nam je dr. Srećko Sladoljev.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Preporuke stručnjaka Izbjegavajte zmije i one će izbjegavati i vas Slika nije dostupna Sumnjiva nabava neispitanog cjepiva Upozorio na stanje u Imunološkom zavodu i dobio - otkaz!

Ako ga i vrate na posao, Sladoljev vjeruje da će ga pokušati udaljiti iz Nadzornog odbora gdje predstavlja radnike. Naime, ono o čemu je progovorio, kaže, samo je dio nezakonitosti koje potkopavaju nekada ugledni Zavod. 'Ja sumnjam da se radi o, da se nešto krije u samoj privatizaciji Imunološkog zavoda i da zbog toga ja nisam pogodna osoba koja može biti u Nadzornom odboru Imunološkog zavoda', naglasio je Sladoljev. Protiv gotovo svih bivših direktora Zavoda bile su, upozorava Sladoljev, podnesene kaznene prijave zbog nezakonitosti, a policija ga pročešljava i ovoga puta.

Sladoljev objašnjava kako bi policija mogla pronaći svašta ako se uistinu malo potrudi i bez obzira na sve, ovaj otac troje djece ne gubi optimizam. 'Osjećam se oslobođeno, oslobođen dugogodišnjih frustracija i pun sam vjere da će ovo na koncu izaći na bolje', zaključio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene