Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Osnovana udruga Start-up City of Šibenik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na revitaliziranoj tvrđavi Barone održan je sastanak i panel rasprava u cilju povezivanja IT i Start-up zajednice grada Šibenika, na kojem je sudjelovalo preko 40 prijavljenih sudionika koji su podržali osnivanje udruge Start-up City of Šibenik.

Naime, još prošli tjedan formiran je Inicijativni odbor udruge te su pozvani svi današnji sudionici sastanka da pristupe inicijativi.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću

Među članovima novoosnovane udruge našli su se Šibenčani koji su usko povezani s IT sektorom, bilo da je riječ o poduzetnicima-početnicima, studentima Veleučilišta u Šibeniku, profesorima informatike, developerima.

U panel raspravi na temu razvoja IT i Start-up zajednice sudjelovali su i Matija Bumbak, pročelnik za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika, Mateo Perak član Upravnog odbora CISEXa, Mihovil Barančić član Upravnog odbora ZIP i suvlasnik CRANE, dr.sc. Frane Urem, prodekan za poslovanje Veleučilišta u Šibeniku, Hrvoje Bujas suvlasnik tvrtke 'Crno jaje' i Petar Štefanić voditelj s HTV-a, ujedno i voditelj panela.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene