Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osnovan izborni stožer HDSSB-a, nositelj lista Glavaš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sjednici Glavnog odbora Hrvatskoga demokratskog saveza Slavonije i Baranje, održanoj danas u Belom Manastiru u nazočnosti predstavnika te stranke iz pet slavonskih županija, odlučeno je da će HDSSB na izbore izići samostalno i da će nositelj lista za 4. i 5. izbornu jedinicu biti Branimir Glavaš, a osnovan je i izborni stožer.

Glavaš inače nije član stranke, nego osnivač i predsjednik udruge Hrvatski demokratski sabor Slavonije i Baranje, iz koje je stranka i nikla.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RASKOL U STRANCI IZVANREDNA PRESICA VODSTVA HDSSB-a "Nemojmo se dijeliti i ulaziti u bratoubilačke ratove" Slika nije dostupna Iako u pritvoru, Glavaš će biti nositelj liste HDSSB-a

Predsjednik HDSSB-a i osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo rekao je nakon sjednice na konferenciji za novinare da je osnovna zadaća stranke raditi na poboljšanju životnih uvjeta svih građana regije, dodajući kako na izborima očekuje dobre rezultate.

"Otvoreni smo nakon izbora za koalicije sa svim strankama kojima je cilj bolji život svih građana", rekao je.

Istaknuo je da će predizborna kampanja biti afirmativna, bez napada na političke protivnike, jer stranka - umjesto prepucavanja - želi predstaviti svoj program.

Za glasnogovornika stranke imenovan je Mato Radeljić.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene