Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao i Špremov

Oskvrnut grob Ivice Račana: Na mramornoj ploči napisali 'Izdajica'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sredinom travnja oskrvrnut je bio grob Boris Šprema, a danas se na meti vandala našao grob nekadašnjeg premijera Ivice Račana.

Nepoznati vandal danas je pošarao grob pokojnog predsjednika SDP-a i premijera Ivice Račana na zagrebačkom groblju Mirogoj, na kojem je, među ostalim, vidljiv natpis "izdajica".

Pročitajte i ovo Grob Milana Bandića OPORBA NEGODUJE Prije tri godine preminuo je Milan Bandić, još nema nadgrobni spomenik Slika nije dostupna Nakon sahrane Građani i tijekom večeri dolazili na grob Milana Bandića na Mirogoju, palili mu svijeće

U zagrebačkoj policiji kazali su tek da mogu potvrditi nedjelo koje im je dojavljeno oko 15 sati te da je u tijeku očevid nakon kojega će imati više informacija.

FOTO Natpisom 'Izdajica Hrvata' oskvrnuli grob Borisa Šprema

Na crnoj mramornoj ploči Račanova groba na Mirogoju uz natpis "izdajica" vidljivi su i brojevi "11, 2001" te još tri nečitka slova ispisana najvjerojatnije flomasterom.

Na sličan je način, plavim flomasterom, sredinom travnja oskvrnut grob SDP-ovog predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema. Na reljefu pokojnikovog lica tada je napisao "izdajica Hrvata", a na nadgrobnoj ploči "komunist". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene