Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Idući tjedan aviotretiranje

Osječko-baranjski župan Ivan Anušić:"Krećemo u potpuno novu fazu borbe protiv komaraca!"

Zaprašivanje komaraca avionom (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Zaprašivanje komaraca avionom (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Zaprašivanje komaraca avionom (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/1 >>
Osječko-baranjski župan Ivan Anušić istaknuo je i kako Osječane ipak neće braniti avioni iz Srbije, već iz Hrvatske.

Zbog invazije komaraca osječko-baranjski župan Ivan Anušić održao je sastanak sa svim načelnicima i gradonačelnicima kako bi ih podsjetio da svi oni prema zakonskoj obvezi trebaju iz proračuna izdvajati za tretiranje komaraca kako bi se što prije riješilo pitanje njihova suzbijanja u cijeloj županiji.

Pročitajte i ovo Screenshot HDZ i DP VIDEO Ivan Anušić potvrdio: Kadrovska križaljka je gotova Hod za život Istaknuli problem femicida Osječki SDP oštro reagirao na Hod za život: "Dio su agende koja povezuje klečavce i hodače"

Župan je istaknuo i kako Osječane ipak neće braniti avioni iz Srbije, već iz Hrvatske. Aviotretmani bi trebali početi idući tjedan.

Pomoć Slavoncima stiže i iz Vlade, koja je osigurala pet milijuna kuna, a bude li potrebno, osigurat će još. "Ovaj novac bit će iskorišten za aviotretiranje koje će županija na Zavodu za javno zdravstvo pokrenuti. Mijenjamo potpuno način funkcioniranja i krećemo u potpuno novu fazu borbe protiv komaraca. Bez aviotretiranja potpuno je jasno da je nemoguće dobiti tu bitku", potvrdio je župan Anušić.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene