Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reagirala i policija

Osijek: Poslodavci zatočili radnike u Vemilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Direktori osječkog Vemila danas su oko 11 sati zaključali vrata centra jer radnici zbog neisplaćenih plaća za kolovoz, rujan i listopad ne žele napustiti prostorije trgovine. Reagirala je i policija.

Radnicima osječkog Vemila poslodavci puna tri mjeseca nisu isplatili plaću. Vjerojatno iz straha da bi radnici mogli uzeti robu i novac od utrška kao bi se naplatili oko 11 sati vrata centra zaključalo je dvoje regionalnih direktora tvrtke. Nešto kasnije stigla je i policija.

Pročitajte i ovo Plaće - 2 hladan tuš Veliko razočaranje za mnoge radnike u javnom sektoru: "To stvarno nije pošteno"; Ministar u Dnevniku Nove TV objasnio što se dogodilo Slika nije dostupna Objavljena nova lista Sve više poslodavaca ne isplaćuje plaće

Radnici su okupljenim novinarima su kazali kako su oni ti koji ne žele otići dok im se ne da izvanredni otkaz kao tehnološkom višku. Tako bi naime, imali pravo na naknadu od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Poručili su kako će ostati u centru dok ne bude gotova inventura.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene