Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osijek: Otkazan nastavak Županijske skupštine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je za sutra bio najavljen nastavak sjednice osječko-baranjske Županijske skupštine, prekinute 29. listopada, predsjednik Skupštine Damir Rešetar izvijestio je da se nastavak te sjednice otkazuje.

U svome dopisu Rešetar napominje da sjednicu otkazuje zbog 'spriječenosti većeg broja vijećnika te kako će o njezinu nastavku naknadno izvijestiti.

Pročitajte i ovo Pelješac dan nakon velikog požara (Foto: dnevnik.hr) VATREN ULAZAK U JESEN Požari u Dalmaciji još aktivni, pred vatrogascima je još jedna teška noć Slika nije dostupna Pozvao ga na odgovornost Kajin traži Miletićevu ostavku zbog stanja u Uljaniku: "Pula i Istra nisu spremni za ovaj socijalni udar"

Riječ je o nastavku sjednice od 29. listopada, koja je prekinuta nakon tajnog glasovanja o iskazivanju nepovjerenja županu Krešimiru Bubalu, što je pokrenuo klub vijećnika SDP-a, uz potporu HSP-a, HDZ-a i SBHS-a.

Inicijativa nije dobila dovoljan broj glasova, a Rešetar je, nakon stanke, prekinuo sjednicu zbog nedostatka kvoruma, pa se tako nije raspravljalo o inicijativi HDSSB-a za iskazivanjem nepovjerenja dožupanu Danelu Srbu i dijelu članova Poglavarstva iz redova te stranke te inicijativi HDSSB-a za opozivom predsjednika Skupštine Damira Rešetara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene