Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Spreman suprotstaviti se postojećim strukturama'

Osijek: Matkovićeva Nezavisna lista podržat će Vidoševića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik osječkog Gradskog vijeća i nositelj Nezavisne gradske liste Gordan Matković izjavio je danas u Osijeku kako će njegova lista na predstojećim predsjedničkim izborima poduprijeti predsjedničkog kandidata Nadana Vidoševića.

Na konferenciji za novinare Matković je ustvrdio kako je, od svih kandidata, Vidošević jedini koji se, uz stručnost, viziju i odlučnost, 'spreman suprostaviti postojećim političkim strukturama i raznim centrima moći izvan politike kojima nužne promjene u Hrvatskoj uopće nisu dobrodošle'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV Vidošević: Dobio sam veći stan sukladno mojoj poziciji Slika nije dostupna Donošenje proračuna Bez privatnih investicija neće biti gospodarskog rasta

>> Nadan Vidošević uspješno operiran

Dodao je kako njegova lista nije željela kalkulirati i, kada bi za to došlo vrijeme, prikloniti se kandidatu, koji bi bio izgledni izborni pobjednik, već se na ovo odlučila procjenjući tko od kandidata, uz hrabrost i odlučnost, želi djelovati u cilju interesa Republike Hrvatske.

Sigurni smo da gospodarski razvoj bezgraničnih potencijala ove regije može pokrenuti samo čovjek koji to razumije, zna i hoće, a iz dosadašnjeg života i karijere te predsjedničkog programa, jasno je da je to samo Nadan Vidošević, ocijenio je Matković. (Foto: Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene