Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osijek: Boris Mikšić predstavio svoju nezavisnu listu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nositelj nezavisne liste za 4. izbornu jedinicu (Osječko-baranjska i Virovitičko-podravska županija) Boris Mikšić izjavio je danas u Osijeku kako biračima, koji su zasićeni stranačkim programima, nudi platformu temeljenu na jakom gospodarstvu i razvoju novih tehnologija.

Na današnjem predstavljanju svoje Nezavisne liste Mikšić je kazao da "Hrvatskoj treba vratiti dostojanstvo" te da se "neće prikloniti ni jednoj opciji koja će nas na koljenima gurati u Europu", ocijenivši kako Hrvatska može razmišljati o ulasku u Europsku uniju, jedino kad gospodarski ojača.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Program obnove Zagreba Kregar i Srića predstavili Nezavisnu listu Slika nije dostupna To smo čekali! Guruova top-ljestvica najgore odjevenih

Ulazak u EU, isto kao i pristupanje NATO savezu trebao bi biti
predmet nacionalnog referenduma. Tako velike odluke ne mogu donositi samo stranke, po svojoj ocjeni, jer su to odluke koje se tiču svih nas, rekao je Mikšić.

Dodao je kako će se, kao nezavisni kandidat, "snažno boriti protiv korupcije, jer ga ne zanimaju ničije interesne sfere" i jer je, kako kaže, "nepotkupljiv".

Mikšić je istaknuo kako će na parlamentarnim izborima sa svojom listom nastupiti jedino u 4. izbornoj jedinici te da će listu, za koju je, kako tvrdi, prikupio više od tisuću potpisa, predati sutra.

Dodao je da će kampanju financirati vlastitim sredstvima, a na novinarski upit odgovorio je da za predizborne aktivnosti planira utrošiti od 1 do 1,2 milijuna kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene