450712
450712
450712
450712
450712

GUŽVA U UTRCI ZA ČELNO MJESTO SDP-A Orsat Miljenić gost Dnevnika Nove TV

  • , 19.09.2016., 17:21
  • Autor:
  • komentara

Orsat Miljenić u Dnevniku Nove TV otkrit će sve o kandidaturi za mjesto predsjednika SDP-a.

 
 
 
 
Orsat Miljenić (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Orsat Miljenić (Foto: Dnevnik.hr) - 3

Sve je veća gužva u utrci za čelno mjesto SDP-a. Iz Rijeke Zlatko Komadina poručuje kako ga cijela Hrvatska zove da se kandidira, ali odluku još nije donio. A u središtu stranke kandidaturu je objavio saborski zastupnik Orsat Miljenić.

Miljenić je u ponedjeljak na konferenciji za medije potvrdio kako je poslao pismo članovima stranke u kojem navodi kako ima namjeru kandidirati se za novog predsjednika SDP-a.

"Dijalog je ono na čemu se treba temeljiti vodstvo SDP-a, razmjena ili ako hoćete sukob mišljenja. SDP treba biti predvodnik modernizacije Hrvatske. Ako se ne budemo modernizirali, onda nećemo imati tu osnovnu funkciju, a ta je da smo bolji od drugih i da namećemo standarde. To i želim, da namećemo standarde", rekao je Miljenić.

Miljenić je ranije putem društvenih mreža potvrdio da će se kandidirati za mjesto šefa SDP-a.

"Dijalog, uvažavanje, okupljanje i demokratsko nadmetanje ideja. To je moja vizija vođenja SDP-a i kandidirat ću se za predsjednika", napisao je na svojem Facebook profilu Miljenić.

Koje će taktike koristiti u izbornoj utrci za čelno mjesto SDP-a, doznajte večeras u 19:15 u Dnevniku Nove TV.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se