Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije poštivao zabranu prometa

Vozio na dva kotača: Orkanska bura umalo srušila kamion na riječkoj zaobilaznici

Opasna vožnja autocestom do Rijeke (Foto: Video: Facebook/Danijel Draca)
Opasna vožnja autocestom do Rijeke (Foto: Video: Facebook/Danijel Draca) Video: Facebook/Danijel Draca
Aktualno Galerija +0 Opasna vožnja autocestom do Rijeke (Foto: Video: Facebook/Danijel Draca) Galerija 1/1 >>
Orkanska bura umalo je prevrnula kamion poljskih registracija koji je vozio na riječkoj zaobilaznici. U jednom trenutku kamionu je opasno prijetilo prevrtanje. Naime, vozio je i na dva kotača.

Iako su zbog orkanske bure dijelovi cesta otvoreni samo za osobna vozila, vozač jednog poljskog kamiona tu je zabranu odlučio ignorirati.

Pročitajte i ovo Gradilište - 1 Očevid u tijeku Na izgradnji autoceste u Baranji poginuo radnik: Sa strojem je skliznuo s povišenog terena i udario u tlo Opasna vožnja na autocesti Viralna snimka VIDEO Nevjerojatan prizor na A1! Vozio tunelom u suprotnom smjeru pa naišao na kamion

U snimci objavljenoj na Facebooku, vidi se kako kamion na dionici Hreljin - Kukuljanovo zanosi bura te ga umalo prevrće.

U jednom trenu kamion je čak vozio na dva kotača, nakon čega se vozač približio zaustavnom traku i usporio vožnju.

Podsjetimo, zbog prometne nezgode na autocesti A6 Rijeka - Zagreb obustavljen je promet između čvora Delnice i Ravna Gora (38+500 km) u smjeru Zagreba. Promet se preusmjerava na DC3. Od 10:00 sati Krčki je most otvoren za osobna vozila, a ostaje zatvoren za I. i II. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, dostavna i teretna vozila s natkrivenim tovarnim prostorom. Od 5:00 sati jutros ukinuti su zimski uvjeti na većini cesta u Gorskom kotaru, uključujući i autocestu A6 Rijeka - Zagreb između čvorova Kikovica i Bosiljevo 2.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene