Obavijesti Video Pretražite Navigacija
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Kerum objavio praznu tablicu, HDZ-ovac potrošio najviše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz dosad objavljenih privremenih financijskih izvješća kandidata na lokalnim izborima može se iščitati da je HZD-ov kandidat za gradonačelnika Splita, Andro Krstulović Opara, do svibnja u kampanju potrošio čak 368.532 kune, dok je Željko Kerum kao financijsko izvješće objavio - prazne tablice.

U ponoć istječe rok u kojem kandidati na lokalnim izborima moraju objaviti privremena financijska izvješća te izvješća o zaprimljenim donacijama. Neki su ih već objavili na svojim stranicama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izbori su sve bliže Političke stranke objavile financije: Nekima je baš dobro išlo Slika nije dostupna izvještaj dostavili dip-u HDZ objavio koliko je potrošio na izborima i na što najviše, evo zašto su u proračun vratili više od 75 tisuća kuna

Anka Mrak Taritaš od studenog prošle godine do 12.svibnja ove godine za kampanju je potrošila 216.290 kuna, a ukupno je u donacijama dobila 191.843 kune.

Bruna Esih je u razdoblju od ožujka 2016. pa do svibnja 2017. potrošila 155.473 kune, a donirano joj je 223.909 kune.

Vojko Obersnel je u manje od mjesec dana potrošio 106.641 kunu, a donacija navodno nema.

Najzanimljiviji je Željko Kerum koji je objavio prazne tablice.

Andro Krstulović Opara od ožujka ove godine pa do svibnja potrošio je 368.532 kune, a u donacijama je dobio 104 tisuće kuna.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene