Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povukla kandidaturu

Orešković ima oštru poruku za premijera: "Neka počne pripremati fraze i svojih 5 svjetskih jezika iskoristi za..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa uputila je oštru poruku premijeru Andreju Plenkoviću i njegovom savjetniku za odnose s javnošću.

Dalija Orešković u nedjelju je objavila kako povlači svoju kandidaturu za mjesto predsjednice Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

Pročitajte i ovo Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

Gostovanje na televiziji N1 iskoristila je i da pošalje oštru poruku premijeru Andreju Plenkoviću, kao i njegovom savjetniku za odnose s javnošću.

"Ako uzmemo u obzir da se ovih dana priča i o slučaju Milana Bandića, koji je jedan od najočitijih primjera nemogućnosti države da se suoči s pravosudnim problemima. U represiji korupcije smo pali na svim pitanjima kad se tiče političkih moćnika.

Imam poruku i za predsjednika Vlade. Mogu poručiti i predsjedniku Vlade da uz pomoć svojih marketinških stručnjaka počne pripremati fraze kojima će 5 svjetskih jezika kojima vlada iskoristiti za kamuflažu činjenice da smo u borbi protiv korupcije na samom dnu.

Sve ovo nepotrebno odugovlačenje imenovanja članova Povjerenstva bilo je zbog mene", rekla je Orešković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene