Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opovrgava napad na Braču

Orešar: Igranje tenisa s Tuđmanom mi je samo naštetilo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik splitskog Uzora i bivši tenisač Bruno Orešar tvrdi kako mu igranje tenisa s bivšim predsjednikom Franjom Tuđmanom nije pomoglo u životu, već naprotiv, samo naštetilo.

'Ja sam medijski razapet zbog tenisa s Tuđmanom i to mi je u karijeri samo naštetilo', kazao je nakon sastanka u Splitu na kojem je odlučeno da Uzor ide u stečaj i otpušta polovicu radnica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na računu tvrtke oko 600.000 kn Orešar izbjegao ročište, radnice Uzora i dalje bez plaća Slika nije dostupna Sutra prvo stečajno ročište 'Stečajna upraviteljica Uzora je u sukobu interesa'

>> Bruno Orešar o napadu na Braču: Nije me nitko udario, ali bilo je svađe

Orešar je još jednom opovrgnuo da su ga na Braču napali radnici Jadrankamena. 'Bilo je nervoze, ali pogledajte, na meni nema masnica', kazao je. Na upit novinara otkud mu novac za tolike investicije bivši sportaš je kazao kako je riječ o novcu kojeg je zaradio zahvaljujući karijeri profesionalnog sportaša te da je sve investirao u daljnje poslove. Isto tako, opovrgava pisanja medija o broju tvrtki koje su u njegovu vlasništvu. Kaže da je vlasnik samo 24 posto Jadrankamena, koji je u vlasništvu splitskog Uzora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene