445628
445628
445628
445628
445628

Orebić: Djeca trebaju pomoć za sudjelovanje na Europskom prvenstvu u Velikoj Britaniji

  • , 05.08.2016., 00:06
  • Autor:
  • komentara

Na Državnom prvenstvu u Cavtatu mažoretkinje i jedan 'mažoret' iz Orebića osvojili su titulu državnih prvaka u kategoriji - ples sa rekvizitima. I sada bi trebali na Europsko prvenstvo u Veliku Britaniju, ali da bi u tome uspjeli treba im financijska pomoć.

 
 
 
 
Orebić: Djeca trebaju pomoć za sudjelovanje na Europskom natjecanju u Velikoj Britaniji (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Orebić: Djeca trebaju pomoć za sudjelovanje na Europskom natjecanju u Velikoj Britaniji (Foto: Dnevnik.hr) - 3

Mažoretkinje i mažoret iz Orebića, u dobi od 6 do 8 godina, predstavljati će Hrvatsku na Europskom prvenstvu u Velikoj Britaniji. Natjecanje će se održati od 7. do 9. listopada 2016. godine, a mali sportaši prikupljaju novac za ne baš jeftino putovanje.

Iako ih je primio župan Nikola Dobroslavić i obećao dio novčane potpore to im neće biti nimalo dovoljno.

Stoga su se cijeli Orebić i Pelješac udružili u prikupljanju sredstava za ovu uspješnu djecu. Dio troškova osigurava Općina Orebić, a dio roditelji. Da bi ostvarili želje djece i nagradili njihov trud trebaju pomoć u vidu donacija. Veliku podršku djeci je dala Liga protiv raka iz Orebića ali i pelješki vinari koji prikupljaju donacije za djecu.

Orebićke mažoretkinje i 'mažoret' tako svakog četvrtka imaju javne nastupe pa osim što razvesele turiste i sve prolaznike svojim umijećem, usput vježbaju i prikupljaju novac za svoje prvo veliko europsko natjecanje.

Ovim putem mole sve građane i poduzetnike koji su u mogućnosti da ih podrže i pomognu im prikupiti sredstva za putovanje u Veliku Britaniju.

Sve informacije o tome kako pomoći malenim mažoretkinjama i mažoretu možete dobiti na ove brojeve: 099 517 9890 i 098 389 585.

Orebić: Djeca trebaju pomoć za sudjelovanje na Europskom natjecanju u Velikoj Britaniji (Foto: Dnevnik.hr) - 5


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se