Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevaranti na ulicama

Oprez: Predstavljaju se kao Taxi Cammeo i skuplje naplaćuju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na cestama grada Zagreba pojavila su se taksi vozila s obilježjima vrlo sličnim onima koje nose automobili Taxi Cammea, upozorili su iz te tvrtke.

'Ovim putem skrećemo pažnju na mogućnost krađe identiteta i lažnog predstavljanja pojedinaca da rade za Taxi Cammeo. Ujedno i napominjemo i kako je cijena prijevoza različita od cjenika Taxi Cammea', stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šok u Zagrebu Prislonio taksistu pištolj na glavu, opljačkao ga i zatvorio u prtljažnik Slika nije dostupna Drame na cestama Pomahnitali putnik napao taksista pa izbo muškarca

Iz Taxi Cammea poručuju da ti lažni taksisti imitiraju vozila njihove tvrtke kako bi prevarili suputnike. 'Jedino na što možemo skrenuti pažnju da vozači ne nose naše uniforme te, naravno, ne izdaju račune. Ali svakako svojim ponašanjem štete ugledu grupacije Taxi Cammeo i omalovažavaju dostojanstvo naših radnika i naših dragih putnika', dodaje se u priopćenju.

'Nadamo se da je ovo i konačno zadnja slamka spasa Udruženju Radio taksi Zagreba i njihovih neprofesionalnih nakana.
Taxi Cammeo neće odustati od svoje poslovne vizije i namjere da se taksi tržište konačno liberalizira, a vozačima vrati dostojanstvo i dignitet ove profesije', izvijestili su iz Taxi Cammea.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene