Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Diljem Hrvatske

Oprez! Ovog vikenda velika opasnost od toplinskog udara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje stiže upozorenje za građane kako u idućih nekoliko dana prijeti opasnost od toplinskog udara.

U subotu, 4. kolovoza, velika je opasnost na sjevernom, srednjem i južnom Jadranu te u unutrašnjosti Dalmacije, dok je u ostatku Hrvatske opasnost umjerena.

Pročitajte i ovo Prvi toplinski val, ilustracija - 2 Pažljivo s klimom Stiže prvi toplinski val, temperature bi mogle dosegnuti 37 stupnjeva: Liječnici savjetuju kako se zaštititi Slika nije dostupna Rekordne temperature Svjedočili smo najtoplijem 17. lipnju otkako se mjere temperature

>> Pripremite se za paklene vrućine: Temperature rastu!

U nedjelju, 5. kolovoza, vrlo je velika opasnost na sjevernom, srednjem i južnom Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije, dok je u ostatku zemlje opasnost velika.

U ponedjeljak, 6. kolovoza, vrlo je velika opasnost u cijeloj zemlji, a u utorak, 7. kolovoza, vrlo je velika opasnost na srednjem i južnom Jadranu, te u unutrašnjosti Dalmacije, dok je opasnost velika na sjevernom Jadranu i u istočnoj Hrvatskoj. U ostatku zemlje u utorak vlada umjerena opasnost od toplotnog udara, javlja pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje, dr. Zvonimir Šostar.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene