Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZET upozorava

Oprez: Lažni kontrolor ZET-a operira tramvajima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozilima ZET-a 'operira' lažni kontrolor, a s ovim slučajem je upoznata i policija.

Muškarac s fotografije, čiji identitet još nije utvrđen, predstavlja se kao službena osoba ZET-a. ZET obavještava svoje korisnike kako je odjeven u uniformu s obilježjima njihove firme, no ne raspolaže drugim sadržajima kojima su opremljeni ZET-ovi kontrolori.

Pročitajte i ovo ZET auobusi Novo povećanje Radnicima u Zagrebačkom holdingu i ZET-u rastu plaće, a mijenjat će se i koeficijetni za vozače Pronađen je Krunoslav Đurec Nepoznate okolnosti "Živ je i zdrav": Pronađen ZET-ovac za kojim se tragalo pet dana

Napominju kako se kontrolor ZET-a prije provjere karata putniku se mora identificirati službenom iskaznicom, a valjanost karte provjerava elektroničkim uređajem.

Ukoliko putnik, koji je zatečen tijekom vožnje u vozilu bez valjane vozne karte, želi odmah platiti kaznu, kontrolor mu je dužan prilikom naplate izdati dodatnu kartu vrijednosti 200 kuna i jednu pojedinačnu kartu vrijednosti 10 kuna.

Upozoravaju se putnici da novac ili dokumente ne ustupaju osobama koje nemaju jasno vidljivu službenu ispravu, a posumnjaju li u njezinu vjerodostojnost, mogu se također, radi dodatnih informacija, javiti na telefon 0800 200 060.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene