Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez žurbe

Oprez: Gust promet prema Zagrebu, kolnici skliski

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrlo je gust promet dionicom autoceste A1 od Karlovca prema Zagrebu, a vozi se usporeno i u koloni premda nema čekanja na naplatnim postajama Lučko i Demerje, pa Hrvatski autoklub (HAK) vozače poziva na strpljenje, izvijestio je večeras HAK.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru unutrašnjosti, posebice na autocestama A1 i A6 Rijeka-Zagreb, na Krčkom mostu te na državnoj cesti D1 od Karlovca prema Zagrebu.

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima od kiše mjestimice na sjeverozapadu zemlje.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, na čvoru Oštrovica u smjeru Rijeke zatvoren je izlaz prema Krku i Crikvenici. Alternativni izlazi su čvor Delnice ili čvor Vrata.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale.

Izlazak osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, a ulazak na Županji i Staroj Gradiški. Uzlazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Županja, izlazak na Bregani i Pasjaku.

Granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je samo za osobna vozila (zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji). Ostala vozila se preusmjeravaju na Macelj ili Trnovec.

Pojačan je promet u trajektnim pristaništima s otoka prema kopnu (Pag, Rab i Cres). (Hina)
 

Pročitajte i ovo Gužva pred tunelom SV. Rok Promet normaliziran U tunelu Sveti Rok na A1 došlo je do sudara: Jedna osoba ozlijeđena, policija molila vozače za strpljenje Kolona - 3 Stvara se i mnogo smeća Kaos na cesti - Kilometarske kolone i višesatno čekanje izluđuju vozače i mještane: "Što Vlada čeka s obilaznicom?"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene