Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ-u ništa sporno

Oporba kritizira predsjednicu zbog političkog govora u Kninu: Uključila se u kampanju za HDZ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnici Narodne koalicije, kao i bivši predsjednik Ivo Josipović, kritizirali su govor predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u Kninu.

Predsjednica je u svojem govoru u Kninu prozvala čelnika SDP-a Zorana Milanovića. Smatraju kako se uključila u kampanju na strani HDZ-a.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći"

'Mjesto na kojem je predsjednica govorila nije trebalo služiti za politiku i nije trebalo služiti za politički govor. To je mjesto gdje se treba obraćati braniteljima, gdje kažemo 'hvala' i slavimo pobjedu', kazala je potpredsjednica HNS-a Anka Mrak Taritaš.

'To je apsolutno jasno da je gospođa Kitarović članica HDZ-a. Iako ne nominalno, ali se stavila u funkciju jedne strane', slaže se i predsjednik HSS-a Krešo Beljak

U Uredu predsjednice, kao i HDZ-u, to odbacuju i tvrde da je govor bio državnički.

'Predsjednica je održala primjeren govor na svečanosti Dana pobjede i Dana hrvatskih branitelja. Nisam vidio niti jednu poruku koja bi mogla biti sporna', smatra predsjednik HDZ-a Andrej Plenković

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene