Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rušio je bagerom

Opet bez dozvole: Rojs gradi kuću koju je rušio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
General Ljubo Ćesić Rojs ponovno gradi kuću u zagrebačkom Markuševcu, koju je prije pet godina rušio i to sam bagerom. Tada nije imao potrebnu dozvolu, a papire nema ni sada.

Počeo sam ponovno graditi kuću kada je bivši premijer Ivo Sanader otišao s vlasti. On je vršio pritisak na mene i učinio mi veliku štetu, zbog čega sam i izveo onu predstavu kada sam sjeo u bager i krenuo 'kašikom' na kuću samo da bih mu pokazao', objašnjava Rojs.

Pročitajte i ovo Državni inspektorat i kazne; ilustracija - 1 Skup Uskrs Kažnjeni zbog jaja i kolača: To su najblaže kazne, mogli su platiti 3900 eura Slika nije dostupna Građevinski nered u Dubrovniku A kažu da zakoni vrijede jednako za sve: Investitor gradnjom uništio pomorsko dobro pa nakon kazne - nastavio graditi

Na ponovnu gradnju se odlučio i jer mu obitelj nikad nije oprostila što je dopustio rušenje, javlja Večernji list. Za dozvole kaže da mu ne trebaju, a zbog rušenja pred pet godina na sudu je s državom. Tada je već najavio gradnju još veće kuće na 'Malom Širokom Brijegu', kako se naziva taj dio Markuševca. No i novu bi kuću mogla zadesiti sudbina stare. 'Za gradnju bilo kojega stambenog objekta potrebno je imati zakonom propisanu dozvolu i dokumentaciju', poručuju iz građevinske agencije. Oni će uskoro obaviti nadzor na terenu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene