Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posjet Zadru

Opačić komentirala rotaciju u Vladi, doznajte što je rekla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica Milanka Opačić komentirala je premijerovu najavu moguće rotacije unutar Vlade.

Ministrica Milanka Opačić i ministar Siniša Hajdaš Dončić te glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan danas su u Zadru razgovarali s članovima svoje stranke.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" Transparent kod zadarskog SDP-a - 2 kemikalije i fekalije FOTO Nakon napada osvanula iznenađujuća poruka kod zadarskog SDP-a

Na upit novinara o rotacijama u Vladi minsitrica kaže da na to pitanje može odgovor dati samo premijer. 'Sve što se događa u tom smislu je pitanje premijera i jedini on može dati odgovor. Ja se sada bavim svojim poslom, reformama koje koordiniram. Sad mi je važno da se to odrađuje u rokovima. Za sada sve rokove pratimo jer je to jedino što nas može dovesti do toga da smanjimo prekovremeni deficit', rekla je Opačić.

Odnosi Milanovića i Linića više nikada neće biti isti

'Kako nas je premijer izabrao, kao svoje suradnike u Vladi, tako može odlučiti da bilo tko od nas ode', odgovorila je na pitanje je li ona sigurna za svoje mjesto u Vladi.

'Predsjednik Vlade ima apsolutno pravo na određen način riješiti sva moguća pitanja. U ovom trenutku tim radi dobro i stvari funkcioniraju', rekao je Dragovan.

Ministar Hajdaš Dončić nije želio davati izjave. Inače, SDP-ovci obilaze svoje članove izvan Zagreba i pripremaju se za buduće izbore. Kažu kako žele ojačati unutarnju strukturu stranke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene