Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opleo po Škiboli

Sinčić: "Oni koji su u Saboru zbog nas, a glasali su za HDZ su izdajice i ništarije"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marin Škibola na Sabor je ušao na listi Živog zida, a jučer je podržao HDZ-ovca Gordana Jandrokovića koji je postao novi predsjednik Sabora

Predsjednik Živog zida Ivan Sinčić na Facebooku je poručio kako sve one koji su u Sabor ušli na listi Živog zida, a potom dali glas za HDZ i Most, smatra zadnjim ništarijama i najvećim izdajicama njihovih birača.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Ma ne Malenica...'' ''Meni je još u glavi onaj nesretni Bošnjaković'': Sinčić pomiješao ministre pa opleo po pogrešnom čovjeku Nikola Milina, glavni ravnatelj policije Fizičke barijere na Markovu trgu? Glavni ravnatelj policije otkrio hoće li biti kazni zbog kombija s lubenicama i poručio: ''Sigurnost je definitivno prioritet''

"Za takve u mom životu ili stranci kojoj sam predsjednik, sve dok jesam, nema mjesta. O kome god da se radi.

Da li snosim dio odgovornosti za Marina Škibolu? Naravno. Godinama sam vjerovao u njegovu čestitost, poštenje i nepokolebljivost, otkako je od 2011. sa mnom stajao rame uz rame na deložacijama. Da li sam u ijednom trenu posumnjao u njega? Nisam.

Ipak, dovoljno je bilo jedno glasovanje.

Mogu li obećati da takvih više nikad neće biti? Ne. Ali mogu obećati da će uvijek biti više ovakvih poput Bunjca, Pernara i mene, koji svoj obraz neće prodati za svo bogatstvo ovog svijeta, jer nismo tu zbog materijalnog, već duhovnog.

Ispričavam se svim biračima VIII. IJ. na pregolemoj lošoj procjeni, i mojoj i kolege Pernara", poručuje Sinčić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene