Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svađa u Vodicama

'On misli da mu je ovo Njemačka pa da može raditi na crno? E, pa ne može!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova sramota za hrvatski turizam odvila se u Vodicama. Samo desetak dana od prosvjeda mještana zbog postavljanja rampe pred grobljem svađa dvojice hotelijera dosegnula je vrhunac. I ovaj put sporna je rampa.

Naime, prolaz do parkirališta hotela Miramare plaćaju hotelu Olimpija. 'To nije normalno, ako smo gosti, što će mi to, onda nas poslao natrag da moramo u hotel da potvrdite cedulju', uzrujan je Zoran Herzel, gost iz Njemačke.
Uz potvrđenu karticu u Olimpiji mogu izići besplatno do isteka 15-dnevne, privremene mjere prolaska. No mnogi gosti ne žele na recepciju drugog hotela, a nekoliko je puta morala intervenirati i policija.

Pročitajte i ovo Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Gdje je zapelo? Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan" Evakuacija hotela Radisson Blu u Splitu - 4 službe na terenu Otkriveno što se dogodilo s klorom: Evakuiran splitski hotel, pet osoba je u bolnici

Ljutit, jer mu je zatvoren pristupni put prema kojem je i dobio lokacijsku dozvolu. Vlasnik hotela Miramare više je puta tražio pomoć institucija, ali bez rezultata. 'To vam je jedna korumpirana zemlja, da tu vlada potpuna korupcija, pravna država uopće ne postoji', smatra vlasnik hotela Miramare Marko Lukić. Iako mu je u dozvoli zajamčen prolaz, vlasnik Olimpije tvrdi da se radi o nelegalnom dokumentu. Pristupna cesta dio je njegove čestice kupljene privatizacijom bivše Vodičanke.

'Gospodin Lukić misli da mu je ovo Njemačka, da može radit na crno. Ovdje ne može ništa radit na crno, nego morate imati sve papire mjerodavnih institucija', vraća direktor Olimpije Josip Stojanović Jolly. U ovom slučaju mjerodavna institucija bit će Općinski sud. A uključile su se i gradske vlasti. Grad je zatražio i reviziju privatizacije Vodičanke. No šteta je već napravljena. Rampa pred turistima već je spuštena. A ružan dojam ostavljen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene