Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika materijalna šteta

Olujno nevrijeme u Zadru: Krak munje prošao kroz instalacije i izazvao požar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grmljavinsko nevrijeme prouzročilo je kasno navečer u četvrtak pravu dramu u gusto naseljenom dijelu Zadra! Uslijed udara groma došlo je do požara u stambenoj zgradi.

Olujno nevrijeme poharalo je otok Murter. U kratkom vremenu iz olujnih oblaka palo je 50 litara kiše po četvornom metru, a mjestom je protutnjala i pijavica koja je iza sebe ostavila porušena stabala, razbacane klupe i osobne stvari posjetitelja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bizarna nesreća Grom pogodio dvije žene u Zadru: Ozlijeđeno joj uho jer je u trenutku udara pričala na mobitel! Slika nije dostupna Grmljavinsko nevrijeme Zadar: Munje udarile u nekoliko objekata, vatrogasci imali pune ruke posla

Lavorom vode išao gasiti požar koji je prouzročila munja

Nakon oluje, ulicama Murtera slijevala se voda koja je poplavila grad i zadala probleme lokalnom stanovništvu. Na teren su morali i vatrogasci kao bi raščistili ulice i ispumpavali vodu. Ciklona je probleme stvarala i u šibenskom zaleđu gdje je padala i tuča promjera 7 centimetara.

Grmljavinsko nevrijeme prouzročilo je kasno sinoć pravu dramu u gusto naseljenom dijelu Zadra! Uslijed udara groma kraj stambene zgrade, krak munje je ušao kroz instalacije na četvrtom katu i prouzročio požar u kupaonici.

Vlasnik stana vatru je gasio vodom i pritom zadobio opekline na rukama i nozi. Materijalna šteta je velika. Munja je rastalila instalacije i električne uređaje i razbila pločice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene