Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Procjenjuje se šteta

Olujno nevrijeme s tučom pogodilo općinu Sibinj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kratkotrajno olujno nevrijeme praćeno tučom jutros je pogodilo općinu Sibinj kraj Slavonskoga Broda pa će načelnik Josip Pavić zatražiti proglašenje elementarne nepogode za naselja Sibinj i Gornji Andrijevci.

Prema prvim informacijama jak vjetar oštetio je krovove na desetak kuća, a stradao je i automobil. Tuča veličine oraha uništila je povrtnjake dok se tamošnji vinogradari plaše kako će štete na urodima biti i do pedeset posto.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Dalmaciji upozorenja na snazi FOTO Jako nevrijeme s tučom poharalo Dalmaciju: Auti stajali u tunelima, na tlu nekoliko centimetara leda Slika nije dostupna Milijunske štete Proglašena prirodna nepogoda: Poznat rok za prijavu štete od tuče u Požeštini

'Kada komisija obiđe teren vidjet će se koliki su razmjeri šteta, a odluku o eventualnom proglašenju elementarne nepogode donijet će županija. Moj je zahtjev utemeljen na dojavama mještana, a i osobno sam se nakon jutrošnjeg obilaska stradalih naselja uvjerio kako ima oštećenja na krovovima i usjevima', kaže načelnik Pavić. (Hina) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene