Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jak vjetar usporava promet

Olujna bura zatvorila Sv. Rok i Maslenicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog olujne bure za sav promet je zatvorena dionica autoceste A1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica, a obilazak je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog (D50, D 27 i D 54)

Iako je glavnina oborina prošla kroz naše krajeve i danas možemo očekivati oblačno vrijeme s kišom, no znatno slabijeg intenziteta. Još će nekoliko dana biti poprilično svježe. U najtoplijem dijelu dana u unutrašnjosti temperature će se kretati od 15 do 20 stupnjeva. U Dalmaciji će se temperature mjeriti između 21 i 24 stupnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zbog radova Zatvara se dio prometne ulice u Zagrebu: Ovo su obilazni pravci Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Na kopnu će od četvrtka biti stabilnije, sunčanije, postupno i toplije. Iako će na moru već danas biti pretežno sunčano, još uvijek će biti i jake bure koja će od sutra okrenuti na slab sjeverozapadnjak. Temperatura će i na Jadranu od sredine tjedna biti u laganom porastu.

Jak vjetar usporava promet 

Jadranskom magistralom od Senja do Svete Marije Magdalene (D8) zabranjen je prometa za autobuse na kat, motocikle, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, kamp prikolicama i dostavnim vozilima (I. i II. skupina).

Jak vjetar usporava vožnju na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim cestama mjestimice u Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji i Dalmaciji.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene