Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Između čvorova Kikica i Delnice

Olujna bura na autocesti Rijeka-Zagreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice otvorena je samo za osobna vozila, zbog olujnih udara bure. Obilazak za ostala vozila je starom cestom kroz Gorski kotar (D3).

Jak vjetar povremeno puše na autocesti A1 kod južnog ulaza u tunel Sveti Rok, no autocesta je otvorena za sva vozila.

Na Jadranskoj magistrali (D8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno i za dostavna vozila, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom. (I. i II. skupina), zbog bure.

Do 6 sati kroz tunel Učku vozi se naizmjence, po 15 minuta sa svake strane tunela.

Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Vrgorac i Ravča u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom D62 Vrgorac-Ravča. Kroz tunel Mala Kapela vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi.

Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 40 tona voze preko zamjenskog mosta (lansirni), ostali autocestom A2 Zagreb-Macelj preko čvora Sveti Križ Začretje.

Dionicom ceste D1 Knin-Sinj, između Knina i Biskupije promet je dopušten svim vozilima, a zbog radova će se, po potrebi, promet regulirati uz privremenu prometnu signalizaciju.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

U prekidu su katamaranske linije Lastovo-Split i Korčula-Hvar-Split. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni Slika nije dostupna Podaci HAK-a Gužve i kolone na autocestama, promet otežava i jak vjetar: U prekidu i dio pomorskih linija

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene